Opleidingen

Succespraktijk

Succespraktijk

online cursus

Opleidingen

Succespraktijk

Succespraktijk

online cursus

Wil jij een bloeiende praktijk die bekend staat om jouw unieke kwaliteiten?

Succespraktijk – onderzoek wat écht bij je past.

Maak van je eigen praktijk een succes met de online cursus Succespraktijk. Wij hebben al onze kennis en jarenlange ervaring over ondernemen, praktijkvoering, blokkades doorbreken en doelen behalen gebundeld in een ontzettend mooi programma.

info-14

Stap 1: Weten wat je wilt

en plaats maken voor jouw talenten

info-1

Stap 6: Deel jouw verhaal

en laat jezelf zien

info-15

Stap 8: Leer ondernemen

en blijf zelf groeien

Wat is Succespraktijk?

Succespraktijk is een programma van ruim 4 maanden waarin je ontdekt waar je passie ligt en wat je mogelijkheden zijn om te ondernemen in de aanvullende zorgsector. Het programma is gemaakt voor iedereen die na het volgen van alle gewenste praktijkgerichte opleidingen een eigen praktijk of onderneming wil starten vanuit de meest ideale en unieke positie. Daarnaast is het zeer geschikt voor therapeuten en coaches met een eigen praktijk.

Wat kan Succespraktijk voor jou betekenen?

Succespraktijk gaat je helpen om de juiste weg te vinden naar een unieke persoonlijke succesvolle praktijk of onderneming. Haal meer cliënten in huis, laat je omzet groeien en werk aan je inspiratie voor je eigen onderneming!

Tijdens het programma adviseren we verschillende technieken (geleide meditatie, NEI, coaching) en geven we je een lijst van bronnen waar je uit kunt putten om je zo krachtig en uniek mogelijk uit de (door)startblokken te laten komen met je eigen onderneming.

Dit programma maakt dat ik een zet in de goede richting heb gekregen om nu eindelijk echt voor mijn toekomst te gaan kiezen en te doen waar ik blij van word. Dit is op persoonlijk vlak en op het vlak van werk het beste programma, waarin ik mezelf af en toe behoorlijk tegen ben gekomen, maar ook zo onwijs veel geleerd heb. Het valt eigenlijk niet te beschrijven hoeveel waarde dit heeft.

Susan Voogt, Praktijk Susan Voogt

Wat houdt het Succespraktijk programma in?

Het volledige online programma omvat tweewekelijks teksten en opdrachten, die je steeds een stap verder helpen in de zoektocht naar wat jou uniek maakt en wat voor jou het beste werkt als therapeut of coach. In 9 stappen en 21 opdrachten ontdek je wat bij je past wat betreft aanbod, doelgroep, marketing en alle praktische zaken. Je krijgt tips voor het aanpakken van je overtuigingen en bronnen waar je uit kunt putten om je zo krachtig en uniek mogelijk uit de startblokken te komen en je eigen onderneming te kunnen beginnen.

Ter afsluiting maak je een video presentatie van/over je onderneming. Je krijgt hierop onze feedback én een gepersonaliseerd marketing advies.

Succespraktijk biedt je:

  • do’s and don’ts op het gebied van praktijkvoering, marketing & sales
  • tools om meer inspiratie te krijgen voor je bedrijf
  • praktische administratieve tips
  • persoonlijk marketingadvies

Ben jij klaar voor een succesvolle praktijk?

Het Succespraktijk programma is op dit moment alléén toegankelijk voor oud-studenten van InnCare Opleidingen. Drie keer per jaar is er een instapmoment – tussen 1 september en 1 november, tussen 1 januari en 1 maart en tussen 1 mei en 1 juli

Succespraktijk  € 297

Data: Kies je eigen startdatum tussen 1 september en 1 november 2023.

De inschrijving is nu open!

Creëer je eigen unieke goedlopende praktijk. Kies vandaag nog voor Succespraktijk.

Creëer je eigen unieke goedlopende praktijk. Kies vandaag nog voor Succespraktijk.

info-bg-2