Opleidingen

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

4-daagse Basisopleiding

(Of ga naar de NEI opleiding voor therapeuten)

Opleidingen

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

4-daagse Basisopleiding

(Of ga naar de NEI opleiding voor therapeuten)

Wil jij af van oud zeer en fysieke kwalen?

Leer hoe je hier met NEI van los komt en weer sprankelend door het leven gaat.

Heb jij al van alles geprobeerd, maar lukt het maar niet om van die fysieke kwalen af te komen?

Misschien is het iets waar je pas enkele maanden mee rond loopt. Of het speelt al jaren en bepaalt het al lange tijd een deel van je leven, maar was je het even vergeten. Je had het aan de kant geschoven. Je hebt ook meerdere dingen ondernomen om er vanaf te komen. Je bent bij de huisarts geweest, bij de fysio, goede gesprekken met vriendinnen gehad, een meditatie cursus gevolgd, online workshops gedaan, je voeding aangepast, supplementen geslikt en je volgt alle guru’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En het helpt altijd een beetje. Heel fijn. Tot het niet meer helpt en je voelt dat je terug bij af bent. Maar zo wil je het niet meer. Het is nu tijd om je sprankelende zelf weer terug te halen.

Wij zijn Nicole en Hetty van InnCare Opleidingen. Bij ons kun je sinds 1991 terecht voor opleidingen en cursussen op het gebied van gezondheid, welzijn en natuurgeneeskunde met als doel dat jij weer je sprankelende ik terugvindt. Dit doen we door je te leren hoe je hoofd, hart en lijf samenwerken en te besturen zijn, zodat jij nu echt van die fysieke kwalen af komt. Het heeft ons veel heling gebracht en dat gunnen wij iedereen.

Werken met spiertesten leert je luisteren naar je lichaam

Als cliënt voel je direct hoe je lichaam reageert via de spiertesten.

Oude blokkades kun je met NEI transformeren

NEI zet onbegrepen en vastgelopen emoties om in positieve gedachten en gevoelens.

Ervaren docenten helpen je om je doelen te bereiken

Gebruik NEI voor je eigen welzijn en gezondheid of voor je naasten. Wij helpen je hierbij.

Wat is Neuro Emotionele Integratie?

Elke gebeurtenis waarbij emoties niet geuit zijn, elk gesprek met conflicterende verwachtingen, elk gevoel dat niet geplaatst kon worden zorgt ervoor dat er energetisch iets vastloopt.
Deze energetische blokkades beïnvloeden het functioneren van je lichaamscellen waardoor fysieke, sociaal-emotionele en mentalen klachten ontstaan. Denk bij fysieke klachten aan hoofdpijn, huidproblemen, buikklachten, blessure gevoeligheid bij het sporten, allergie en overgewicht. Maar ook emotionele en mentale klachten als angsten, onzekerheid, depressie en stress. Een pijnstiller, rust, een zalfje, een goed gesprek of een pilletje kan de klacht verminderen. Maar je klacht zal later weer terugkeren, simpelweg omdat de oorzaak niet wordt aangepakt.

Met Neuro Emotionele Integratie (NEI) kunnen we in gesprek gaan met het onbewuste geheugen (door middel van spiertesten en een vast protocol van vragen) om de details van de energetische blokkade te achterhalen. Wanneer bekend is welke emotie en welke gedachten op welk moment in het verleden zijn vastgelopen, kunnen we dit energetisch oppakken en ‘integreren’. Je wist hiermee de oorzaak van de klacht uit het onderbewustzijn. En zonder oorzaak heeft de klacht geen bestaansrecht meer. Nu kan het lichaam herstellen. Wanneer je bewust meegaat in verandering, doet het zelfhelende vermogen de rest.

Wat kan NEI voor jou betekenen?

NEI geeft toegang tot antwoorden in het onderbewustzijn, over waarom je klachten zijn ontstaan. Het haalt in het onderbewustzijn de blokkades weg die je energetische flow verstoren. Het geeft een boost aan je zelfhelende vermogen. En het geeft je inzicht in wat je kunt doen om nieuwe klachten te voorkomen.
Dit alles in een uur tijd, zonder herbeleving van oud zeer, zonder fysieke onderzoeken, zonder medicatie en zonder bijwerkingen. Het enige wat je nodig hebt is een open mind en de bewuste keuze om jezelf van je klachten te verlossen.
NEI biedt oplossingen voor fysieke klachten die vaak terugkeren, voor stress gerelateerde klachten, voor vermoeidheid en gebrek aan energie, en voor eigenlijk alles wat je graag zou willen veranderen wat tot nu toe nog niet gelukt is.

De Neuro Emotionele Integratie basisopleiding

 • leert je zelfstandig werken met spiertesten en het NEI protocol
 • maakt je bewust van de oorzaken van je klachten
 • leert je hoe je de stress van oude blokkades transformeert tot groei, herstel en balans.
 • geeft je de tools om je eigen klachten te keren
 • stelt je in staat om anderen van hun klachten af te helpen
 • biedt je een tool die je de rest van je leven kunt gebruiken om je zelfhelende vermogen aan te zetten

Ik ben geïnspireerd geraakt in deze opleiding om verder te groeien en merk dat dit mij veel biedt in mijn levenskwaliteit en in mijn werk. Ik zet stappen die ik al zolang had willen zetten. Dat maakt me blij.

Annemarieke Kok

Wil je van mensen helpen je beroep maken? Dan is dit de juiste opleiding. Je helpt jezelf en anderen en kunt heel veel voldoening uit je werk halen. Ik word hier heel gelukkig van.

Yvette Vörös, Praktijk Yvette Vörös

Ik ben super blij dat ik deze opleiding gedaan heb. Zoveel geleerd over hoe emoties in ons lijf van invloed zijn op ons dagelijks functioneren of het creëren van ons gewenste leven.

Christine Groothuis

Wat houdt de Neuro Emotionele Integratie basisopleiding in?

In een kort traject van 4 lesdagen leer je zelfstandig werken met de basis van het NEI protocol. We werken in de NEI basisopleiding in kleine groepen en zorgen voor goede begeleiding door één van onze docenten. Om NEI goed te leren en goed toe te kunnen passen is het belangrijk om tussen de lesdagen door de praktijkvaardigheden te kunnen oefenen op medestudenten, vrienden of familieleden. Tijdens de lesdagen leer je de theorie en werk je aan praktijkopdrachten. Wil je daarna verder om NEI in een praktijk te kunnen beoefenen, dan kun je doorstomen naar de NEI therapeuten opleiding in Nederland of in België.

Locsaties voor de NEI basis opleidingen zijn:
Noord-Holland, locatie Bergen/Alkmaar op woensdagen.
Zuid-Holland, locatie Leidschendam op zaterdagen.
België, regio Antwerpen, locatie Ossendrecht op zaterdagen.
Houd voor nieuwe data op deze locaties de site in de gaten of mail ons om bericht te krijgen bij nieuwe data.

De NEI basisopleiding bestaat uit:

 • 4 lesdagen in kleine groepen
 • ondersteunende video’s om je te helpen het NEI protocol goed uit te voeren
 • een uitgebreid werkboek om de theorie eigen te maken
 • de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief zelf een consult te ervaren
 • en een groep gelijkgezinde inspirerende medestudenten om samen dit avontuur mee aan te gaan

Ben jij klaar om weer sprankelend
door het leven te gaan?

NEI basis opleiding € 598

  • persoonljke ontwikkeling in het kwadraat
  • de kans om je klachten direct aan te pakken en op te lossen
  • 1-op-1 begeleiding van zeer ervaren NEI therapeuten
  • een techniek waar je je leven lang gebruik van zal maken

De eerstvolgende NEI basisopleiding start in september 2024 op zaterdagen in Leidschendam.
De lesdagen zijn: za. 14 september, za. 28 september, za. 12 oktober en za. 19 oktober 2024

De NEI basisopleiding sluit aan bij de NEI therapeuten opleiding. Bevalt de NEI basis opleiding en wil je meer, dan kun je doorstromen in de NEI therapeut opleiding vanaf de derde lesdag.

Voel je weer fijn in je lijf, hart en hoofd. Kies vandaag nog voor de NEI opleiding.

Voel je weer fijn in je lijf, hart en hoofd. Kies vandaag nog voor de NEI opleiding.

info-bg-2