Opleidingen

Bach Bloesemremedies

Bach Bloesemremedies

2-daagse cursus

Opleidingen

Bach Bloesemremedies

Bach Bloesemremedies

2-daagse cursus

De natuurlijke subtiele ‘life changer’

Balans tussen lichaam en geest

Bij ons (en bij veel van de therapeuten die wij hebben opgeleid) gaat geen enkele cliënt na een NEI consult de deur uit zonder persoonlijk samengestelde Bach Bloesemremedie. En daar hebben we een goede reden voor! De 38 verschillende bloesemremedies (door Dr. Bach ontdekt en bereid) geven namelijk een prachtige subtiele en niet te onderschatten ondersteuning in elk proces van verandering.

Hetty neemt je mee in de wereld van de bloesemremedies. Met haar jarenlange ervaring heeft zij voor elke remedie wel een praktijkverhaal.

Star of Bethlehem

Kalmeert bij schrik en droevig nieuws

Mimulus

Bij verlegenheid en nervositeit.

Cerato

Meer vertrouwen op je eigen intuïtie.

Wat zijn Bach Bloesemremedies?

De Bach bloesem therapie is één van de meest verfijnde vormen van natuurgeneeswijzen, omdat ze direct op de geest inwerkt en op deze manier een harmonie en een evenwicht van de persoonlijkheid tot stand brengen. Wanneer je leeft met een voortdurende angst, een irritatie of onzekerheid, zal dat je levenskracht en je vitaliteit aantasten. Alles lijdt eronder, je prestaties, je sociale contacten, en zeker ook je gezondheid. Fysieke klachten komen vaak voort uit emotionele of energetische onbalans.

Met Bach Bloesemremedies maken we gebruik van de bijzondere energieën van planten en bloesems. De meest energierijke delen van planten, struiken en bomen, namelijk de knoppen en bloesems, zijn geoogst en geconcentreerd tot remedies die veilig zijn voor mens en dier.

Wat kunnen de Bach Bloesemremedies voor jou betekenen?

De remedies werken als katalysatoren die een nieuwe weg wijzen naar gezondheid doordat ze inzicht geven in onze eigen gedachten. De subtiele energie van elke afzonderlijke bloesem brengt inzicht maar ook balans waar dat nodig is. En die balans zorgt voor een eenheid tussen geest en lichaam.

De Bach bloesemremedies bieden mentale veerkracht waardoor ook de natuurlijke weerstand weer hersteld wordt. Zo zijn ze in te zetten voor zowel emotionele en mentale klachten als fysieke klachten. Daarbij zijn Bach Bloesems ideaal om in te zetten naast andere therapieën (zoals NEI) om bewustwording kracht bij te zetten en veranderingen in lichaam en geest zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

In twee dagen zoveel positieve nieuwe dingen geleerd. Kennis van Bach, leren pendelen, het is allemaal heel duidelijk nu. Nieuwe inspiratie voor mijn salon. Heel erg leuk!

Marlies van der Gulik, Studio M

Fijne uitgebreide training in Bachremedies. Na de lesdagen kun je vol vertrouwen aan de slag met deze remedies om je cliënten nog beter te ondersteunen in hun behoeftes.

Linda van den Wildenberg, Holistische Therapie Praktijk

Wat houdt de Bach Bloesemremedies cursus in?

In deze cursus leer je de 38 verschillende bloesemremedies kennen, maar belangrijker nog is dat je leert hoe je voor elke persoon in elke situatie de juiste Bach remedie samenstelling vindt. Je leert de remedies uitpendelen, invoelen en testen m.b.v. de spiertest. En je leert van elke remedie een reeks kenmerken waarmee je anderen duidelijk en eenvoudig kunt uitleggen welke remedie je voor hen hebt uitgezocht. Zo kun je na de cursus direct aan de gang om Bach Bloesemremedies in te zetten voor zowel familie en vrienden als cliënten in een therapeutische of coaching praktijk.

De Bach Bloesemremedies cursus bestaat uit:

  • een online introductie
  • twee lesdagen op locatie
  • toetsing van je kennis tijdens de lesdagen én een online kennistoets na afloop

Ben jij klaar om mens en dier
te ondersteunen met bloesemremedies?

Bach Bloesemremedies cursus € 495

    • unieke wijze om alle 38 remedies te leren kennen in 2 dagen
    • inclusief werkboek en online toetsing
    • inclusief pendel van persoonlijk uitgezochte edelsteen
    • inclusief persoonlijke Bachremedie

Data: De eerstvolgende Bach Bloesemremedies cursus wordt gegeven in Alkmaar op za. 14 en za. 21 september 2024.

De opleiding is een HBO-conforme scholing en daarmee erkend door meerdere beroepsorganisaties in Nederland. Bachbloesem therapie is geaccrediteerd door GRO. De studiebelasting is vastgesteld op 2 EC.

Voel je weer fijn in je lijf, hart en hoofd. Leer meer over Bach Bloesemremedies.

Voel je weer fijn in je lijf, hart en hoofd. Leer meer over Bach Bloesemremedies.

info-bg-2