Opleidingen

Spiertesten

Spiertesten

online cursus

Opleidingen

Spiertesten

Spiertesten

online cursus

Zin om voorgoed af te rekenen met het maken van verkeerde beslissingen?

Leer je intuïtie volgen met de spiertesten cursus

Hoe vaak maak je keuzes op een dag? En hoe vaak twijfel je aan wat de juiste keuze is voor jou en doe je door die twijfel helemaal niets? Of zie je jezelf keer op keer de verkeerde keuzes maken?
Ons hele leven lang staan we dagelijks voor beslissingen die bepalen hoe het volgende moment van ons leven eruit ziet. Van de keuzes die je maakt voor je ontbijt tot en met hoe laat je naar bed gaat. Van wat je in een confrontatie wel of niet zegt tot met wat en wie je je tijd doorbrengt.
Zelfs in hoe je je voelt over de situaties die zich voordoen zit een keuze. In een flits bepaal je, vaak gestuurd door herinneringen aan wat je eerder hebt meegemaakt, hoe je ergens instaat.

Neem de tijd om je intuïtie te volgen

Het probleem is vaak dat we voor zoveel keuzes staan en het zo druk hebben, dat we niet bij iedere beslissing even rustig stil kunnen staan. Dus maken we snel een keuze om door te kunnen gaan. Waarbij we vaak voorbij gaan aan wat nu echt goed voor ons is. Zonder de tijd te nemen onze intuïtie te volgen. De spiertest is een manier van communiceren met je innerlijk, je onderbewuste, je alwetende ik. Leer spiertesten met onze online cursus.

De spiertest is een manier van communiceren met je innerlijk, je onderbewuste, je alwetende ik.

Je weet heus wel wat goed voor je is. Ten eerste is er je innerlijk weten, dat niet op oude herinneringen vaart maar op jouw eigen unieke energetische kompas. Dat heel goed weet waar jij blij van wordt en blij van blijft. Ten tweede is er een celgeheugen, dat herkent waar het eerder fout is gegaan en waar je struikelblokken liggen. Ten derde is er een energetisch lichaam wat direct reflecteert wat er in je fysieke lichaam speelt. Maar hoe luister je naar deze drie wijzen?

Wij van InnCare leren je graag een simpele techniek waarbij je je intuïtie leert lezen alsof het gedrukt staat. Wij maken al ruim 25 jaar gebruik van spiertesten voor onszelf en onze cliënten en studenten. Met bijzondere resultaten.

Werken met spiertesten leert je luisteren naar je lichaam

Voel direct hoe je lichaam reageert via de spiertesten.

Gebruik het om voeding uit te testen

Voel wat je wel en niet kunt verteren en vermijd klachten

Werk met spiertesten aan je eigen overtuigingen

Leer jezelf beter kennen en ontdek welke overtuigingen je verder brengen.

Wat is een spiertest?

In de vorige eeuw ontdekte men in de chiropractie een relatie tussen spierfunctie en gezondheid. Daaruit werd een testmethode ontwikkeld waarbij je via verschillende spieren toegang hebt tot de energetische banen (meridianen) in het lichaam. Later is de testmethode doorontwikkeld tot een diagnostische methode die ingezet wordt binnen vele behandelvormen binnen de alternatieve geneeswijzen.

Bij de spiertest wordt een spier in een hand, arm of been in een zodanige positie gebracht dat één bepaalde spier wordt geïsoleerd. Vervolgens wordt er een lichte druk uitgeoefend om te kijken of de spier voldoende energie heeft om deze kracht op te vangen. Wanneer de spier de druk niet kan weerstaan betekent het dat er een onbalans is.

Wat levert de spiertest mij op?

De spiertest is een geweldige ontdekkingsreis naar jezelf. Het helpt te ontdekken wat je denkt, wat goed voor je is, wat juist is, wat je pad is, hoe je jouw hart kunt volgen. Het is een ondersteuning om beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op het feit dat je compleet en in balans bent. Het biedt je de mogelijkheid je volledige potentieel te benutten.

Gebruik de spiertest om te controleren

 • welke overtuigingen bij je passen
 • welke keuzes goed voor je zijn
 • welke voeding goed is voor jouw lichaam
 • welke natuurlijke middelen een goede ondersteuning bieden

De O-ring spiertest, wat is dit toch een makkelijk toepasbare tool geworden in mijn leven. Een extra ingang die verborgen luikjes opent om antwoorden te krijgen van het onbewuste. Voordat ik aan de opleiding begon had ik niet verwacht dat ik dit zou leren en dan ook nog eens zoveel toe zou passen. Maar door de ervaring, kundigheid en de duidelijke uitleg en hulp van Hetty en Nicole is dit inmiddels een onmisbare tool geworden. Dit is voor mij DE basis van alle behandelingen, van NEI tot INTEGRA en vele andere toepassingen, maar ook in mijn privéleven helpt het mij om keuzes te maken, oplossingen te vinden en gebruik ik het bijna dagelijks. Een echte aanrader om dit dus te leren en toe te passen!

Susan Voogt-Elshout, Praktijk Susan Voogt

In 2005 heb ik de NEI opleiding met de bijbehorende spiertesten gevolgd bij Hetty en Nicole. Dit vormt al ruim 17 jaar de basis van mijn praktijk. Ik pas de NEI toe, test voeding, test supplementen, test Bachbloesem en alles wat nog meer te testen valt. Handig om als hulpstuk te gebruiken zelf om je gezinsleden te helpen bij voeding als er sprake is van voedingsintoleranties. Maar ook om bewust te worden wat jou werkelijk helpt om je weerstand op te krikken en je een gezond leven kan geven.. want dat is werkelijk voor iedereen verschillend…

Yvonne Riemens-Rol, Natuurgeneeskunde in Balans

Wat houdt de Spiertesten cursus in?

Leer spiertesten in onze online cursus. Deze cursus leert je eerst de basis van de spiertest. De beste manier om dit te leren is om dit toe te passen bij een ander (je partner, kind, vriendin, cliënt). Wanneer je de spiertest goed kunt uitvoeren bij een ander kun je leren hoe je de spiertest bij jezelf toepast.

De spiertest cursus bestaat uit:

 • een werkboek met gedetailleerde stap-voor-stap beschrijving van de spiertest
 • een instructie video
 • een audio die je begeleid in een zelfbeschermingsvisualisatie

Wil je na het volgen van de cursus laten controleren of je de spiertest goed beheerst? Kom dan naar één van onze oefendagen!

Aangezien het leren werken met spiertesten onderdeel uitmaakt van de NEI opleiding, kun je het aanschaf bedrag van de cursus Spiertesten terugkrijgen als korting wanneer je besluit deel te nemen aan de NEI opleiding.

Krijg toegang tot je innerlijk weten

Spiertesten  € 77

  • online cursus met werkboek & instructie video
  • ervaren docenten om je vragen aan te stellen
  • de kans om je spiertest techniek uit te proberen tijdens één van onze oefendagen
  • een techniek waar je je leven lang gebruik van zal maken

Vraag vandaag nog toegang aan tot het online werkboek en de bijbehorende video

Vraag vandaag nog toegang aan tot het online werkboek en de bijbehorende video

info-bg-2